Legalett-perustukset ovat edullisia rakentaa ja käyttää. Vertaa laskurimme avulla, kuinka paljon säästät aikaa ja rahaa, kun tilaat perustussuunnittelun, kaikki tarvittavat materiaalit ja ammattitaitoisen  asennuksen yhtenä kokonaisuutena. 

Kustannuslaskuriin

 

Talosi arvoinen perustus

LEGALETT®-perustuksen ytimenä on matalaenergiarakenne, joka samalla estää maaperässä olevan kosteuden nousua rakenteisiin ja poistaa näin kosteus- ja homevaurioiden fysikaaliset edellytykset. Valmiissa sokkelielementissä on valmiina rouhepinnoitettu betonikuori ja EPS-eriste. Sokkelielementin ja peruslaatan alle tuleva vähintään 200mm lämmöneristekerros estää lämmön karkaamisen maaperään ja kauttaaltaan raudoitetty, saumaton betonilaattaa on säteilyturvakeskuksen määrittelemä radonturvallinen rakenne. Ruotsissa kehitetty järjestelmä on ollut käytössä vuodelta 1981 ja sitä on käytetty kymmenissä tuhansissa pientalo-, halli- ja julkisrakennuskohteissa ympäri maailman.

Tutustu esittelyvideoon

LEGALETT® on VTT:n sertifioima tuoteosakokonaisuus, joka sisältää perustuksen rakennesuunnittelun, materiaalitoimitukset sekä tarvittaessa asennustyöt. Perustustoimitukseen voidaan sisällyttää myös Legaletin patentoima ilmakiertoinen lattialämmitysjärjestelmä.