Ota takan lämpö käyttöön

LEGALETT® on turvallinen valinta pientalosi perustukseksi, se sopii kaikkiin talopaketteihin ja paikalla rakennettuihin pientaloihin.

Suurin osa omakotitalorakentajista valitsee lämmönjakoratkaisuksi lattialämmityksen. Sähkön ja veden rinnalle on noussut ilmakiertoinen lattialämmitys, jonka etuja ovat turvallisuus, joustavuus ja energiatehokkuus.

Ilmakiertoinen LEGALETT®-lattialämmitys voi käyttää lämmönlähteenä sähköä, maa- tai kaukolämpöä, öljyä tai pellettejä. Myös takka voidaan kytkeä lämmitysjärjestelmään, minkä ansiosta lämmitys voidaan hoitaa takan kautta jopa kokonaan. Takan lämmön noustessa lämmitysyksiköt kytkeytyvät pois päältä ja puhaltavat takan lämmittämää ilmaa lattiassa olevaan putkistoon joka puolelle taloa. Takan tuottama energia voidaan käyttää 1-2 tonnin painoisen takan lämmittämisen sijaan koko lattialaatan massaan. Takassa voidaan näin ollen polttaa tarvittaessa useampia pesällisä puita päivässä kuin perinteisissä puulämmitysratkaisuissa ja ottaa takasta huomattavasti aikaisempaa suurempi hyöty.

Matalaenergiatalon perustus- ja lämmitysratkaisuksi LEGALETT® sopii erinomaisesti. Esimerkkikohteessamme 200 neliömetrin lämmityssähkön kustannukset jäävät alle 200 euroon vuodessa, lisäksi kuluu takkapuuta alle neljä irtokuutiota/vuosi.   

LEGALETT® -ratkaisun avulla toteutat laadukkaasti myös vapaa-ajanasunnon ja kaikkien pihan rakennusten perustukset ja lämmityksen.