Hallirakentamisen asiantuntija

LEGALETT®-alapohjarakenne ja siihen yhdistetty ilmakiertoinen lattialämmitys on tehokkain tapa hoitaa lämmitys suuressa teollisuusrakennuksessa. Työkorkeudella lämpöä voidaan helposti säädellä, ja tila viilenee kattoa kohden. Tämä mahdollistaa merkittävät lämmityskustannusten säästöt vuodesta toiseen. Perinteinen lämmitysratkaisu voi johtaa siihen, että lämpötila katonrajassa, 7 m korkeudella on jatkuvasti jopa 7°C korkeampi kuin työskentelykorkeudella. Tämä merkitsee jopa 35% korkeampia käyttökustannuksia.

Rakentamisen nopeus, rakennusaikainen lämmitys ja valmiin rakennuksen muunneltavuus tekevät LEGALETT®-perustuksesta teollisuusrakentajien suosiman ratkaisun. Meillä on pitkä kokemus teollisuusrakentamisesta pohjoisissa olosuhteissa, alla on esimerkkejä toteuttamistamme hallikohteista.

LEGALETT® on nopea suunnitella ja asentaa, helppo pystyttää, kestävä, energiatehokas  ja käytössä erittäin edullinen.  Meillä on pitkä kokemus teollisuusrakentamisesta ja esittelemme mielellämme toteuttamiamme kohteita, ota yhteyttä!