Helppo asennus säästää aikaa ja rahaa

LEGALETT®-perustus on helppo ja nopea asentaa: sen valmistumiseen kuluu vain noin puolet tavanomaisen perustus- ja lämmitysratkaisun tekemiseen kuluvasta ajasta. Ja aikahan on rahaa.

Valmiiksi pinnoitetut L-sokkelielementit ovat 1,2 m pitkiä, mutta nostettavissa käsin.  Elementin ydin on EPS-eriste, joka on pinnoitettu betonikerroksella ja luonnonkivirouheella. Reunaelementti toimii samalla sokkelivalun muottina, joten erillistä muottilaudoitusta ei tarvita.

Alapohjaeristeet toimitetaan 3 m pitkinä ja 1,2 m levyisinä levyinä. Raudoitteet koostuvat teräsverkoista sekä valmiiksi taivutetuista ja yhteenhitsatuista reunahakaelementeistä.

Koko perustusjärjestelmä on asennettavissa myös omatoimisesti ilman erikoistyökaluja tai nosturia  Toimitamme elementtien mukana selkeät piirustukset ohjeineen. Lattiavalu kannattaa kuitenkin aina antaa valutöihin erikoistuneelle ammattimiehelle. Onnistuneen valun päälle voi asentaa pinnoitteet suoraan ilman erillistä pintavalua tai ylitasoitusta.  

Mikäli laattaan on valettu Legaletin lmakiertoinen lattialämmityskanavisto, voidaan perustuslaatan kuivattaminen aloittaa heti betonivalun jälkeen työmaalämmittimen avulla. Kuivuminen tapahtuu nopeammin ja hallitusti. Rakennusaikainen lattialämpö mahdollistaa myös miellyttävän työympäristön talvirakentamiselle, lisäksi talon muiden rakenteiden kuivuminen nopeutuu ja helpottuu.


Taloudellinen

Legalett on matalaenergiaratkaisu joka mahdollistaa takan lämmön hyödyntämisen. Myös lämmitysmuodon vaihtaminen on helppoa.

Tutustu

Helppo

Legalett on uskomattoman helppo ja nopea asentaa. Järjestelmä sisältää lämmityksen omasta takaa ja takaa kokonaispalvelun suunnittelusta asennukseen.

Tutustu

Turvallinen

Ehdottoman kosteus- ja radonturvallinen. Allergiaystävällinen ja käyttömukavuudeltaan korkea, rikkoutumaton ja lähes huoltovapaa rakenne.

Tutustu