Tutkittu, testattu ja sertifioitu

LEGALETT®-perustusjärjestelmä on markkinoiden ainoa perustusratkaisu, jossa suunnittelutyö, rakennusosat ja asennusmenetelmät on kehitetty ja testattu yhtenä kokonaisuuteena. Järjestelmä on maakohtaisesti sertifioitu, Suomessa järjestelmällä on VTT:n sertifikaatti ja laadunvalvontasopimus.

Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • ehdoton kosteus- ja radonturvallisuus
  • allergiaystävällisyys ja käyttömukavuus
  • rikkoutumaton ja lähes huoltovapaa rakenne

Kauttaaltaan eristetty laatta varaa tehokkaasti lämpöä ja pitää kosteuden loitolla niin perustuksesta, lattiasta kuin seinän aluspuun kohdalta. Kosteusturvallisuuden lisäksi saumaton, yhtenäinen betonilaatta toimii tehokkaana radonsuojana.

LEGALETT LaatuPerustus® toteutetaan yksityiskohtaisten piirustusten, työohjeiden ja VTT:n sertifikaattiin
perustuvan seurantapöytäkirjan mukaan. Näin varmistetaan työn laatu vaihe vaiheelta. Seurantapöytäkirjan mukaan toteutetulle LEGALETT-perustukselle toimittaja myöntää sertifikaatin, joka myös helpottaa talon myyntiä tulevaisuudessa.

Taloudellinen

Legalett on matalaenergiaratkaisu joka mahdollistaa takan lämmön hyödyntämisen. Myös lämmitysmuodon vaihtaminen on helppoa.

Tutustu

Helppo

Legalett on uskomattoman helppo ja nopea asentaa. Järjestelmä sisältää lämmityksen omasta takaa ja takaa kokonaispalvelun suunnittelusta asennukseen.

Tutustu

Turvallinen

Ehdottoman kosteus- ja radonturvallinen. Allergiaystävällinen ja käyttömukavuudeltaan korkea, rikkoutumaton ja lähes huoltovapaa rakenne.

Tutustu