Energiatehokkuus nostaa talosi arvoa

Energiatehokas talo säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä. Energiatehokkuus on myös rakennuksen arvoon vaikuttava tekijä. Useilla talotehtailla on jo valmiit ratkaisut matalaenergiarakentamiseen.  Kun valitset LEGALETT-perustuksen, voit olla varma, että valitsemiesi lämmitys-, eristys- ja ikkunaratkaisujen tuomat energian säästöt eivät vuoda perustuksesta hukkaan (U-arvo 0.11). 

Voit valita edullisimman tai itsellesi parhaiten sopivan energiamuodon, jonka vaihtaminen onnistuu halutessasi lämmitysyksikköä vaihtamalla. LEGALETT®-ratkaisu mahdollistaa myös takan hyödyntämisen lämmönlähteenä koko talon lattialämmityksessä.

LEGALETT®-perustus merkittävästi nopeampi asentaa kuin tavanomaiset perustus- ja lämmitysratkaisut.  Nopea ja valvottu kokonaistoimitus on aikaa, vaivaa ja rahaa säästävä ratkaisu.

Lue lisää mahdollisuudesta liittä takka osaksi pientalon lämmitysjärjestelmää:

Taloudellinen

Legalett on matalaenergiaratkaisu joka mahdollistaa takan lämmön hyödyntämisen. Myös lämmitysmuodon vaihtaminen on helppoa.

Tutustu

Helppo

Legalett on uskomattoman helppo ja nopea asentaa. Järjestelmä sisältää lämmityksen omasta takaa ja takaa kokonaispalvelun suunnittelusta asennukseen.

Tutustu

Turvallinen

Ehdottoman kosteus- ja radonturvallinen. Allergiaystävällinen ja käyttömukavuudeltaan korkea, rikkoutumaton ja lähes huoltovapaa rakenne.

Tutustu